ЧАТ-БОТ

Дата публікації: 23.08.2022

Через чатбот у Телеграм, гарячу лінію комунікаційної платформи, коментарі та запити у соціальних мережах організоване експертне консультування представників місцевої влади, громадських активістів, мешканців багатоквартирних будинків  та інших зацікавлених громадян.

Процедура консультування передбачає можливість знайти актуальні інформаційні матеріали та отримати оперативну відповідь на питання патисипації, організації громадянського суспільства, створення та функціонування громадських організацій, утримання житлових будинків в умовах військових дій, енергоефективності та енергозбереження в будинку, юридичні питання, соціального захисту громадян та інших релевантних тематиці питань.
Для отримання необхідної інформації потрібно пройти за посиланням https://t.me/OSBBOK_BOTВказати з якої Ви області та міста, переглянути список тем та відповідей. Якщо Ви не знайшли відповіді або інформація виявилася не повною, можна  поставити запитання консультанту на одну з обраних тем. Запитання має бути точним, коротким і без зайвого емоційного забарвлення. Зверніть увагу, що відповідь може з'явитися не відразу, а  протягом  3 - 5 робочих днів.

ІНСТРУКЦІЯ 346.23 KB

@admin
@admin
+1691
Рейтинг
298
постів
706
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0