ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМА

Дата публікації: 23.08.2022

Національна комунікаційна платформа свідомих власників житла – онлайн-майданчик для об’єднання співвласників багатоквартирних будинків для обміну досвідом у вирішенні спільних комунальних та побутових проблем, комунікації між керівництвом ОСББ та співвласниками, привернення уваги мешканців до проблем будинку, мікрорайону, міста та спільного пошуку їхнього вирішення.

 Освітня  функція онлайн-платформи дозволяє мешканцям підвищити свої знання та навички з питань управління спільною власністю в багатоквартирному будинку, поліпшити юридичну, технічну та фінансову грамотність, збільшити комфортність та якість життя. Довідкова – полегшити доступ до актуального законодавства, процедурних питань щодо створення та функціонування ОСББ, державних та міських цільових програм, фінансових програм банків, грантів міжнародних та вітчизняних донорів.

 Ви вперше на нашій платформі, як знайти інформацію, яка Вам необхідна? На робочій панелі програми зайдіть у «Бібліотеку матеріалів» і знайдіть необхідний вам розділ або скористайтеся функцією «Пошук». Швидко знайти інформацію можна за допомогою тегів (що таке теги можна прочитати в додаткових інструкціях нижче), розширеного пошуку в тому числі і в регіонах. У розділі «Запитання – відповіді» можна ознайомитися з запитаннями учасниками Проекту, які найбільше цікавлять наших читачів, та відповідями на них фахівців. Якщо Ви все ще не знайшли відповіді, можна поставити запитання модераторам, скориставшись спеціальною панеллю, яка знаходиться нижче тексту розділу або скористатися послугами чат – бота. Що таке Чат-бот та як ним користуватися – Ви можете дізнатися у відповідному розділі. Якщо у Вас виникають технічні проблеми, можете написати в нашу «Підтримку».

Навіщо потрібно зареєструватися на платформі? Авторизовані користувачі мають можливість  створювати (ініціювати) проблемні теми,  з їхнім подальшим обговоренням шляхом постингу (розміщення повідомлень) з окремих питань всередині цих тем. Для відкриття деяких функцій користувачеві необхідно піднімати свій рейтинг на платформі.  Авторизовані користувачі можуть ставити «плюси»  під статтею, що їм подобається і «мінусувати» контент, який їм не подобається. Оцінки користувачів формують рейтинги постів та коментарів (що таке рейтингова система Ви можете ознайомитись у додаткових інструкціях нижче). Користувачі також можуть коментувати заявлену тему, ставити запитання по ній і отримувати відповіді, а також самі відповідати на запитання інших користувачів форуму і давати їм поради.

Інструкція користувача - Як зареєструватися pdf 547.54 KB

Інструкція користувача - Особистий кабінет pdf 486.58 KB

Інструкція користувача - Як знайти інформацію pdf 869.02 KB

Інструкція користувача - Система рейтингів pdf 378.63 KB

Інструкція користувача - Як отримати консультацію pdf 1.25 MB

@admin
@admin
+1691
Рейтинг
298
постів
704
1
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0