Історія успіху ОСББ «Леваневського 164», м. Бахмут

Дата публікації: 22.10.2021

До вашої уваги історія успіху ОСББ  «Леваневського 164», м. Бахмут.

Секрет його процвітання – у тому, що співвласники розраховують на власні сили і успішно навчилися спільно приймати рішення, які дають результат. А також у підтримці місцевої влади, об`єднанні зусиль як на рівні будинку, так і на рівні міста.

«Це зараз наш будинок, як лялечка, наче новий. А до 2015 року, до створення ОСББ, він мав дуже непривабливий вигляд. Облуплені, потріскані стіни. Дах, як решето. У підвалі повно води. Куди не кинь, скрізь проблеми. Зібралися ми з сусідами і вирішили, що треба щось робити. Рятувати наш будинок. Створили ОСББ та й взялися за наведення порядку», — згадує Ольга М’якшина, голова правління цього ОСББ.

Тож і ви, якщо ще не зробили цього, об`єднуйте сусідські зусилля вже сьогодні. Створюйте ОСББ та будьте успішними співвласниками.

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

***

Реалізація ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні»

@admin
@admin
+1757
Рейтинг
314
постів
82
1
0
Рейтинг посту: +4
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0