Історія успіху ОСББ «Рідний дім 18а», м. Рубіжне

Дата публікації: 27.09.2021

Секрет їхнього процвітання у вмінні приймати спільні рішення, персональній участі в утриманні будинку та прибудинкової території, добросусідстві та доброчинності. 

«Планів з модернізації будинків у нас багато. Однак наші фінансові можливості обмежені. Було б добре, якби міська влада допомагала. Не тільки нам, а й всім рубіжанським ОСББ. Але ми бачимо, що наша міська влада не до кінця використовує потенціал ОСББ. На сьогодні в Рубіжному всього 67 ОСББ. Це 16% від загальної кількості будинків. А могло б бути значно більше об`єднань, більше доглянутих будинків і дворів. Розуміємо, що з чиновниками треба вести діалог, треба переконувати. Тому наше об`єднання стало ініціатором створення Асоціації ОСББ «Добробут-Рубіжне». До асоціації приєдналися майже всі ОСББ міста. Ми спільно захищаємо наші інтереси, підтримуємо ініціативні групи з будинків, де хочуть створити ОСББ. Впевнені: коли нас буде більше, розмова з владою стане більш конструктивною. До нашої думки почнуть прислухатися», — зауважує Ігор Безгубенко, голова правління.

Радимо усім бути такими ж ініціативними, створювати не лише ОСББ, а й цілі асоціації — працюючи в команді, завжди можна отримати більше можливостей, знань, влади, ніж кожному поодинці!

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

***

Реалізація ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

@admin
@admin
+1751
Рейтинг
313
постів
83
1
0
Рейтинг посту: +4
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0