ДОЛАЙМО ІНФОРМАЦІЙНІ БАР'ЄРИ КОМУНІКАЦІЙНОЇ КАМПАНІЇ З ПАРТИСИПАЦІЇ

Дата публікації: 19.08.2024

Команда проєкту «Громада – влада: діалог, довіра, дія» долає інформаційні барʼєри комунікаційної кампанії з партисипації. Ми надрукували десять із 20 підготовлених інформаційних матеріалів які, на думку наших експертів, стануть найбільш корисними для громадян України. Ці брошури та буклети дають змогу користуватися ними хоч увесь світловий день, особливо зараз, влітку.

Ось відгук від пані Тетяни, яка представляє громадську організацію в м. Олександрія: «Друковані інформаційні матеріали дуже корисні. Особливо сподобалася брошура з роз'ясненням, хто серед органів влади за що відповідає. У нас з цим біда. Часто міській владі докоряють, що вона не вирішує проблеми, які не є в її компетенції. А у брошурі чітко й доступно прописано повноваження різних гілок влади. Бери, читай, дізнавайся. І, головне, що не треба електрики та інтернету: це інформаційна безбар'єрність на практиці».

Дізнатися більше: https://www.mdi.org.ua/images/2024/072024/Dolajmo.pdf

Усі наші інформаційні матеріал є в електронному вигляді на онлайн-платформі ініціативи «Громада – влада: діалог, довіра, дія» https://osbb-ok.org.ua. Тож вивчайте нюанси партисипативного врядування та ставайте більш активними й ініціативними. Адже громадська активність та взаємодопомога – одна зі складових омріяної перемоги!

@admin
@admin
+1823
Рейтинг
340
постів
16
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0