Iнформаційно-комунікаційна кампанія «Життя без сміття»

Дата публікації: 18.09.2024

Громадо, ділимося здобутками ініціативних мешканців міста Арциз Одеської області, що беруть участь у  проєкті «Громада – влада: діалог, довіра, дія».

З 2022 р. Арцизька міська рада впроваджує стратегію розвитку міської територіальної громади на 2022-2027 роки. А серед заходів з підвищення якості життя мешканців громади особливе місце посіла інформаційно-комунікаційна кампанія «Життя без сміття».

Про деталі реалізації ініціативи можна дізнатися з нашого сюжету.

«Для мене цей проєкт є яскравою демонстрацією взаємодії, дискусії між суспільством і владою. Наприклад, через голосування, вирішення, обговорення, де будуть розташовані контейнери. І передусім — це освіта, бо десять контейнерів, може, й не вирішують всієї проблеми або покривають потреби громади, але це створює можливість пояснювати дітям та дорослим важливість сортування, розвиває культуру сортування, екологічної обізнаності. Тому для мене цей проект є як діалогом, так і освітою», – підкреслює Григорій Козьма, директор БФ «Європейська фундація для України».

Націє свідомих, беріть приклад, будьте завзятими та наполегливими – у своїй громаді та країні.  Та не забувайте тегати в коментарях друзів, яким цікава ця тема.

@admin
@admin
+1837
Рейтинг
347
постів
27
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0