Історія успіху ОСББ «Бахмутська набережна», м. Бахмут

Дата публікації: 07.09.2021

Вітаємо, добрі сусіди.

До вашої уваги історія успіху ОСББ «Бахмутська набережна», м. Бахмут.

Секрет процвітання – рішучий намір навести лад у своїх будинках, ремонтно-відновлювальні роботи в усіх 4 будинках, виконання спільно прийнятих рішень щодо поетапної модернізації всіх будинків, Бахмут, Донецька область. У цьому місті у 2016 році співвласники чотирьох будинків об`єдналися і створили ОСББ. Одне на всіх. На всі 149 квартир. І таким чином не тільки врятували своє спільне майно від руйнування та деградації, а й почали поступову модернізацію.

«Коли ми спільно з сусідами вирішили створити ОСББ та піклуватися про своє спільне майно, ЖЕК, який обслуговував наші будинки, не дуже засмутився та протидії не чинив. Усе було вкрай занедбане, а бажання наводити порядок у керівництва ЖЕКу не було», - згадує Наталія Плотнікова, голова правління цього ОСББ.

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

***

Реалізація ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ.

@admin
@admin
+1721
Рейтинг
303
постів
85
1
0
Рейтинг посту: +4
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0