Історія успіху ОСББ «М196» м. Маріуполь

Дата публікації: 08.10.2021

Добрі сусіди, до вашої уваги історія успіху ОСББ «М196» м. Маріуполь👍

Секрет їхнього процвітання — у прагненні максимально модернізувати будинок, вступі до асоціації ОСББ, оптимізації витрат на утримання будинку та прибудинкової території, ефективній роботі з боржниками, добросусідстві як нормі людяності. Як їм це все вдається – дивіться у сюжеті https://youtu.be/C3FY7EBx3Oc

Галина Дрот, голова правління ОСББ «М196», підкреслює: «Зі створенням ОСББ почало змінюватися ставлення сусідів один до одного. Більше стало взаємодопомоги, взаємовиручки. Як тільки у місті проводяться благодійні акції, ОСББ повідомляє про це всіх співвласників, які можуть претендувати на таку допомогу.

А ще сусіди всіляко підтримують один одного в різних життєвих ситуаціях. Наприклад, купують продукти і ліки одиноким та хворим пенсіонерам. Допомагають ремонтувати сантехніку та електрику. Доглядають за квартирами, якщо хтось з одиноких сусідів лежить в лікарні чи поїхав до родичів.

Весною та восени у дворі проводимо у дворі традиційні толоки. Прибираємо свій двір. Висаджуємо море квітів. У нас біля кожного під’їзду свої клумби. За ними постійно хтось з мешканців доглядає, поливає. Погодьтеся, приємно заходити у двір, у якому скрізь квіти всіх кольорів. І все це цвіте з ранньої весни до пізньої осені.

Ми хочемо бути в усьому оригінальними. Не тільки у назві – «М196», — а й у затишку свого двору. У комфорті всередині будинку. Гадаю, що ми обрали правильний шлях».
Об`єднуйте сусідські зусилля. Створюйте ОСББ та будьте успішними співвласниками!
#СхідМожливостей #USAID #ДобрісусідиОК #ОСББнаДолоні

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
61
1
0
Рейтинг посту: +4
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0