Історія успіху ОСББ «Незалежності, 41», м. Бахмут

Дата публікації: 21.10.2021

Пропонуємо вашій увазі історію ОСББ «Незалежності, 41» м. Бахмут.

Є чимало охочих купити квартиру у будинку цього ОСББ. Однак ніхто не поспішає продавати своє житло. Тут немає боржників, 100-відсоткова оплата внесків. ОСББ має гарну репутацію у місті. Як же вдалося досягти таких результатів? Дивіться у сюжеті.

Якщо коротко, то секрет мешканців цього будинку у відродженні традицій добросусідства і усвідомленні відповідальності за спільне майно.

Тетяна Шик, голова правління ОСББ «Незалежності, 41», м. Бахмут, зазначає: «У нашому ОСББ немає боржників з оплати внесків за утримання будинку та прибудинкової території. На мою думку, це переконливе свідчення того, що наші співвласники бачать зміни на краще. Що вони розуміють – це наш спільний дім, і ми повинні про нього дбати самі.

А ще – це переконлива довіра мені і правлінню. Я як керівник ОСББ намагаюся звітувати про кожну зібрану і витрачену гривню. Та й ревізійна комісія у нас працює належно. Перевіряє все та інформує співвласників, на що пішли їхні внески.

Звичайно, у кожного із 20 власників квартир виникають різні життєві ситуації. Хтось втратив роботу, у когось затримки із зарплатою, непередбачені витрати. Як правило, у нас співвласники попереджають про свої проблеми. Збираємо правління, приймаємо рішення. Домовляємося про взаємовигідні варіанти, які влаштовують обидві сторони».

Тож об`єднуйте сусідські зусилля. Створюйте ОСББ та будьте успішними співвласниками.

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
85
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 1
ОСББ «Незалежності, 41» - ви молодці! Чудова історія!
0
0
2 роки тому