Історія успіху ОСББ «3Д», м. Маріуполь

Дата публікації: 23.11.2021

В ефірі рубрика історії успіху. Сьогодні розглянемо кейс ОСББ «3Д», м. Маріуполь

Секрет їхнього процвітання — бажання жити в комфортних, сучасних будинках, активна участь у міських програмах підтримки ОСББ. А ще мешканці цього будинку зрозуміли, що затишний двір та доброчинність сприяють добросусідським відносинам👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦

Наталія Гавриленко, голова правління ОСББ «3Д», м. Маріуполь, поділилася прикладами сусідської взаємодопомоги: «Орієнтовна відповідь: допомагаємо всім нашим мешканцям в оформлені документів на субсидію. Молодші сусіди виконують роль кур`єрів і відносять документи до соціальних служб.

Консультуємо, які документи треба зібрати на отримання матеріальної допомоги від районної адміністрації. Наші мешканці звертаються до правління як до довідкового бюро. Нікому не відмовляємо в допомозі.

Для людей похилого віку на входах в під’їзди встановлені поручні. Біля під`їздів ми поставили лавочки зі спинками. Для інвалідів у двох під’їздах зробили пандуси.

Є в нас співвласники, які готові прийти на допомогу людям. Прикладів чимало. Так, одна мешканка звернулася до мене із приводу своєї сусідки, в якої на кухні не було шибки. Ми цю проблему дуже швидко вирішили. Одні сусіди купили їй ці шибки, а двоє чоловіків-сусідів встановили скло в раму.

Мені було дуже приємно, коли до мене звернулася молода мешканка нашого ОСББ з проханням повідомити, чи є в нас одинокі похилого віку та малозабезпечені. Ця молода жіночка разом зі своїми забезпеченими подругами робить продуктові подарунки на свята таким сусідам. Зараз вона хоче купити інвалідний візок для однієї нашої пенсіонерки.

У нас чимало небайдужих людей, які багато роблять для того, щоб наші двори були затишними і квітучими. Вони по-господарськи ставляться до своїх будинків, дають цінні поради. І це радує. Дає надію».
Тож об`єднуйте сусідські зусилля. Створюйте ОСББ та будьте успішними співвласниками.

@admin
@admin
+1757
Рейтинг
314
постів
84
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0