Історія успіху ОСББ «Шигама», м. Попасна

Дата публікації: 17.09.2021

І знову доброї п'ятниці, сусіди💙💛

Уже традиційно пропонуємо вашій увазі історію успіху. Цього разу це ОСББ «Шигама», м. Попасна.
Секрет їхнього процвітання – активна позиція і бажання змін, розуміння потреби самостійно дбати про свій будинок, оперативне прийняття та виконання рішень. Дивіться відео і переконайтеся самі: https://youtu.be/aVPElBDW0Jo

Світлана Шингірій, голова правління ОСББ «Шигама», м. Попасна, поділилася: «Щомісячний внесок на утримання будинку у нас невеликий – 1 гривня 80 копійок із квадратного метра. Місячний бюджет ОСББ – майже 650 грн. Цих коштів нам вистачає, щоб заплатити за світло у двох під`їздах та за вивезення побутових відходів. Двір та під`їзди прибираємо по черзі самі. Безкоштовно. Я теж не отримую зарплати.

Як голова правління виконую обов`язки на громадських засадах. Якщо хочемо щось зробити у будинку чи у дворі — окремо збираємо кошти. Наприклад, збирали додатково 3,5 тис. грн на встановлення воріт, на огорожу двору – 9 тис. грн, на освітлення під`їздів – 3,8 тис. грн, на укладання плит біля воріт – 2 тис. грн. Нам дуже багато допомагає нинішня влада міста. У 2015 році у дворі нашого будинку вибухнув потужний снаряд. Великі пошкодження отримав фасад, дах, під`їзди, водопровід, каналізація. Довелося все це ремонтувати. А то й відновлювати повністю. Норвезька рада у справах біженців дала нам необхідні будматеріали, а міськрада оплатила всі роботи на 42 тис. грн. Водоканал відновив водопровід та каналізацію у дворі».

Друзі, беріть приклад, створюйте ОСББ та дбайте про спільне майно!

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
69
1
0
Рейтинг посту: +4
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0