Саморегуляція та релаксація у стресових умовах. Онлайн-семінар 20 жовтня 2022 року

Дата публікації: 21.02.2023

20 жовтня 2022 рокукоманда проєкту «Добрі сусіди – одна країна» провела онлайн-семінар, направлений на психологічну підтримку осіб, які перебувають у стресовим умовах та постраждали від бойових дій, за допомогою методик релаксації та саморегуляції. 

Восьмий місяць триває війна в Україні. Навіть у порівняно безпечних регіонах ситуація не тішить. Жахливі новини, постійні повітряні тривоги, тисячі переляканих внутрішньо переміщених осіб, невизначеність і нерозуміння майбутнього. Такі реалії спричиняють величезну внутрішню напругу, наша психіка перебуває у ненормальних стресових умовах. Як адаптуватися до такого стану справ і давати собі раду, розкаже старша спеціалістка з питань залучення громадськості Кадрія Сафіуліна.
 
Спікерка розказала про синдром вигорання та чинники його виникнення, основні прояви та вплив на здоров’я. Поговорила про стрес, його види та фази. Під час вебінару ви дізнаєтеся про стресори, стресову поведінку і те, як їх визначити. Ще про методи подолання стресу та стресостійкість людини. Проконсультує i про саморегуляцію та релаксацію, вправи, надасть корисні поради щодо поведінки у стресових умовах. А на завершення – синхронна гімнастика.

1.  Про кращі практики діяльності осбб.
2.  Про консультативну підтримку.

3.  Про  синдром вигорання.

4.  Тривожність, стадії стресу – опір, виснаження.

5.  Що може бути стресором для голови правління ОСББ.
6.  Група крові та її стресовість.

7.  Методи саморегуляції та релаксації.

8.  Заповіді подолання стресу.

9.  Якщо не вмієте знімати стрес, не одягайте його.

Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті:  https://www.youtube.com/watch?v=KYt-hBin0Os 

 

<

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
instagram
Youtube

Telegram-каналі 

***

Посилання на презентацію 3.99 MB

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
83
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0