Що робити правлінню ОСББ у прифронтовому місті

Дата публікації: 18.10.2022

6 вересня 2022 року команда проєкту «Добрі сусіди – одна країна» провела онлайн-семінар «Що робити правлінню ОСББ у прифронтовому місті».

Повномасштабне вторгнення в Україну багато в чому змінило наше життя, але не зупинило його. Правлінням ОСББ доводиться і далі працювати й виконувати статутні завдання.

Розглянемо питання: Як спілкуватися з ОМС і ВА? Як бути з пресингом співвласників та ОМС/ВА? Чи ліквідовувати ОСББ? Чи є воєнний стан форс-мажором? Хто відповідальний за укриття? Власні правила безпеки. Чому не треба ходити у чужу квартиру без свідків? Цільова призначення приміщення (підвалу).  Знати свій будинок, отримувати інформацію від ОМС/ВА. Свій будинок, сусідні будинки та установи – спільні ресурси ( потреби, руки, запаси).  Спільна безпека, рекомендації військових. і відповідальні за них, система взаємного оповіщення, чергові, захист від мародерів, власні правила безпеки, усунення небезпеки життю і здоров’ю, майну.

Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті: https://www.youtube.com/watch?v=lmNcqNCsYvM  

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
instagram
Youtube

Telegram-каналі 

***

Посилання на статтю 201.19 KB

Посилання на презентацію 354.09 KB

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
111
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0