Як зареєструватись на навчальні курси?

Дата публікації: 01.01.2024

Організації громадянського суспільства та активних громадян Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Одеської, Миколаївської та Харківської областей.

Програма дає можливість набути знання щодо повноважень органів місцевого самоврядування та державної влади, законодавчих засад і форм участі громадян у вирішенні питань місцевого значення, адвокації спільних інтересів та закріпити відповідні практики.

Щоб взяти участь, необхідно до 20 лютого 2024 р. заповнити реєстраційну форму: https://bit.ly/486GzM7

Представників органів місцевого самоврядування та місцевих органів виконавчої влади Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Одеської, Миколаївської та Харківської областей вдосконалити компетентності щодо ефективної взаємодії із зацікавленими сторонами, зокрема мешканцями громади, та їхнього залучення до розроблення та ухвалення відповідних управлінських рішень. Ви навчитеся забезпечувати безбар'єрну участь громадськості у місцевому розвитку.

Щоб отримати інструкції щодо доступу до онлайн-навчання, просимо вас до 11 січня 2024 р. заповнити анкету: https://bit.ly/3TGDONL

Усі зареєстровані учасники отримають посилання та інструкції щодо доступу до онлайн-навчання.

@admin
@admin
+1773
Рейтинг
318
постів
10
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0