А ми продовжуємо перетворення міста Бахмут і пропонуємо ідею оновлення скейт-парку

Дата публікації: 03.12.2021

У рамках креативного перетворення цієї ділянки пропонується провести поточний ремонт покриття та фігур (снарядів) скейт-парку, забезпечити вечірнє освітлення майданчика, а також відновити зону відпочинку з місцями для глядачів.

Окрім цього, парк повинен стати осередком розвитку молоді та окрасою міста. Яскраві кольори дизайнерського артоформлення мають виконувати відразу декілька функцій.
По-перше, правильно підібрані кольори та місця їхнього нанесення забезпечать спортсменам кращий огляд траси та фігур, поліпшивши орієнтування у просторі під час виконання складних вправ і, як наслідок, зменшивши ризики травмування. По-друге, нові колористичні рішення нададуть парку сучасного і привабливого вигляду, що не залишить байдужим жодного перехожого, який із задоволенням зробить фото чи відео. Не варто забувати і про блогерів, які точно захочуть запостити щось Instagram чи Facebook, таким чином популяризуючи спорт і здоровий спосіб життя. І, по-третє, це буде презентабельне місце для проведення змагань та показових виступів з екстремальних видів спорту.

Скейт-парк у м. Бахмут повинен стати прикладом поєднання сучасного мистецтва, креативності, здоров’я і культури. Віримо, що екстремальні види спорту у місті будуть і надалі розвиватися завдяки таким рішенням.

Як вам наш задум? Діліться враженнями, пропонуйте власні ідеї та беріть участь у конкурсі урбаністичних артідей «Місто артідей — місто для людей» - 

https://bit.ly/3Ep13l6

@admin
@admin
+1723
Рейтинг
304
постів
43
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0