Активу ОСББ розповіли про стратегію і тактику адвокації, внутрішню та зовнішню взаємодію

Дата публікації: 08.02.2022

3 лютого у рамках проєкту «Добрі сусіди — одна країна» представники ОСББ, профільних відділів ОМС та громадських організацій дізнавалися про адвокацію, її стратегію і тактику, а також внутрішню та зовнішню взаємодію.

Дмитро Левицький, старший спеціаліст з адвокації ОСББ, та Вікторія Погорєлова, старша спеціалістка з питань розвитку ОСББ проєкту «Добрі сусіди — одна країна», розповiли учасникам про адвокацію спільних інтересів на рівнях міста, області та держави. Розглянули поняття i стратегію адвокації, та питання тактики, наголосили на важливості постановки цілей при плануванні їхнього досягнення, делегуванні повноважень та формуванні довіри. А також рекомендували детально вивчати та знати «контрагентів».   

Олена Ігнатова з м. Бахмут, ОСББ «В. Першина, 3», зауважила: «Дякую за докладне роз'яснення взаємодії ОСББ та ОМС!  Буду надалі вести плідну співпрацю з депутатами місцевого самоврядування для підтримки інтересів ОСББ! Ще хотілося би мати зразки листів-звернень для розуміння, з якими питаннями та до яких держорганів маємо звертатися!»

Олександр Литкін, голова правління ОСББ «Уют» з м. Старобільськ, прокоментував: «Ніколи раніше не чув про адвокацію і ті можливості, завдяки яким можна впливати на прийняття рішень. Головне визначити, на кого впливати та знайти союзників».

А далі – більше! Доєднуйтеся до найближчих заходів та отримуйте найактуальнішу інформацію, дізнавайтеся разом з нами, як поліпшити життя у своєму будинку, районі, місті. Уже 10 лютого відбудеться онлайн-семінар «Спецтема. Місце і роль ОСББ на ринку ЖКП. Як ОСББ лишитися самим собою». Реєструйтеся вже зараз — https://forms.gle/KmN4DeK6Adfrbo9J9

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

***

Реалізація ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

@admin
@admin
+1757
Рейтинг
314
постів
15
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0