Централізовані, автономні та індивідуальні системи теплопостачання

Дата публікації: 13.01.2023

19 січня у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» для представників органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, управляючих компаній та бізнесу відбудеться вебінар про переваги і недоліки централізованих, автономних й індивідуальних систем теплопостачання.

Професор Анатолій Колієнко, фахівець у сфері теплогазопостачання, старший технічний спеціаліст Інституту місцевого розвитку, розкаже про основні особливості hшpyb[ систем теплопостачання та вимоги нормативів. Також учасники дізнаються про можливості регулювання відпуску теплоти в системах різного ступеню централізації та про їхню ефективність.

Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті: https://osbb-ok.org.ua/posts/centralizovani-avtonomni-i-individualni-sistemi-teplopostacannya-perevagi-i-nedoliki  

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1749
Рейтинг
312
постів
29
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0