«ДОБРА ДІЯ ДЛЯ СУСІДА» ЧЕЛЕНДЖ З ПІДТРИМКИ АКТИВНОЇ ГРОМАДЯНСЬКОЇ ТА ДЕРЖАВНИЦЬКОЇ ПОЗИЦІЇ

Дата публікації: 05.12.2022

Увага! Стартує челендж «Добра дія для сусіда» серед населення підконтрольних уряду територій Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Одеської, Харківської та Херсонської областей. Тепер ми живемо в умовах війни, тому важливо сприяти розвитку культури добросусідства, підтримці соціальних, екологічних, патріотичних заходів, покликаних підвищити згуртованість населення та сприяти спільному вирішенню міських проблем.

Ініціатива впроваджується на добровільних засадах і є відкритою для населення цільових міст ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» відповідно до географії челенджу.

Терміни проведення заходу з 05 грудня 2022 року до 05 січня 2023 року.

Щоб взяти участь, пропонуємо здійснити добру дію для своїх сусідів.

Наприклад:

- навчити правильно сортувати відходи;

- організувати суботник чи прибирання території;

- підтримати та допомогти літнім людям;

- провести інформаційні заходи з порадами щодо енергозбереження;

- долучитися до благоустрою, озеленення.

Результат зафіксувати на фото чи змонтувати відео процесу, після чого розмістити у соціальних мережах Telegram, TikTok, Facebook чи Instagram з хештегом #добра_дія_для_сусіда

Надіслати матеріали можна і на пошту konkurs@mdi.org.ua. У темі листа слід вказати «Добра дія для сусіда / [ПІБ конкурсанта]».

❗️Надішліть будь ласка контактні дані учасників в приватні повідомлення наших офіційних соціальних мереж, щоб ми могли зв’язатися з переможцями.

У якості призового фонду передбачені брендований інструментарій, одяг для здійснення господарських робіт, тримери для трави, тачки; брендовані футболки, світшоти, кепки, екосумки; медичні маски, термоси, бездротові навушники, портативні зарядні пристрої.

Більш детальний опис челенджу міститься у положенні.

Разом ми сила, котра переможе! Долучайтеся.

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
27
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0