Ефективна комунікація з місцевими органами державної влади під час війни

Дата публікації: 07.09.2022

13 вересня  відбудеться онлайн-семінар «Ефективна комунікація з органами місцевого самоврядування та місцевими органами державної влади в умовах воєнного стану». Експерти проєкту «Добрі сусіди – одна країна» подiляться навичками та методами ефективної комунікації, розкажуть про комунікативні бар’єри - обрив комунікації та викривлення змісту повідомлення, нерозуміння, стилістичний бар’єр та уникнення комунікації, а також методи та прийоми їхнього подолання. Поговоримо i про зворотний зв'язок у комунікації, зовнішні та внутрішні комунікації, та «золоті» правила успiшних комунікацій.

Разом з експертами, учасники обговорять правову грамотність та її роль у підвищенні ефективності комунікації з органами влади. Ми розкриємо тонкощi комунікації з ОМС та вiйськовими адмiнiстрацiями за допомогою звернень та ефективним поєднанням запитів через інтернет-ресурси  та письмових звернень. Поговоримо про участь у заходах,  зустрічах та нарадах, а також про залучення ЗМІ - «четвертої влади» до висвітлення ваших питань.

Як використовувати соціальні мережі для налагодження ефективної комунікації, чим можуть стати в пригодi асоціації ОСББ чи ЖБК, громадські ради голів правління та як їх перетворити в один з найбільш ефективних механізмів комунікації. Як стати ініціатором вирішення питань, які стосуються як вас, так і ваших сусідів, та усіх мешканців міста, i, звiсно, про волонтерство – як створити самим волонтерський хаб для допомоги ЗСУ, внутрiшньо перемiщеним особам та соціально незахищеним мешканцям міста.

 

Запрошуємо до участі у семінарі керівників та актив ОСББ, співвласників багатоквартирних будинків, представників місцевих ГО.

 

Реєстраційна форма: https://forms.gle/qufriL7UGHMQSPty5

 

Початок – о 15:00, підключення учасників – з 14:30 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

Посилання на відеозапис семінару та презентацію: https://osbb-ok.org.ua/posts/efektivna-komunikaciya-z-organami-miscevogo-samovryaduvannya-ta-miscevimi-organami-derzavnoyi-vladi-v-umovax-vojennogo-stanu 

@admin
@admin
+1819
Рейтинг
338
постів
112
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0