Ефективне використання тепла в багатоквартирному будинку

Дата публікації: 06.09.2022

8 вересня відбудеться вебінар «Підвищення ефективності використання теплоти (скорочення непродуктивних втрат теплоти) в умовах житлового багатоквартирного будинку» у рамках оновленого проєкту «Добрі сусіди – одна країна».

Професор Анатолій Колієнко, фахівець у сфері теплогазопостачання, старший спеціаліст Інституту місцевого розвитку, розповідатиме учасникам що таке енергетична ефективність і енергоефективний будинок, енергоефективні заходи і проєкти у будинках. Окрім того, будуть презентовані основні показники енергоефективності. Також присутні дізнаються якою є користь від впровадження енергоефективних заходів для жителів будинку.

Запрошуємо до участі у семінарі керівників та актив ОСББ, співвласників багатоквартирних будинків, представників місцевих ГО.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/Gdxw3X1LRNSED4eZ9

Початок – о 15:00, підключення учасників – з 14:30 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

Посилання на відеозапис семінару та презентацію: https://osbb-ok.org.ua/posts/pidvishhennya-efektivnosti-vikoristannya-teploti-v-umovax-zitlovogo-bagatokvartirnogo-budinku 

@admin
@admin
+1723
Рейтинг
304
постів
25
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0