Грантрайтинг та фандрайзинг у діяльності ОСББ

Дата публікації: 17.02.2023

23 лютого для представників ОСББ та місцевих громадських організацій у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» відбудеться вебінар про грантрайтинг та фандрайзинг.

Під час вебінару ви дізнаєтеся, що таке інвестування, про ефект від інвестицій у багатоквартирний будинок та їхній розподіл за джерелом походження. Поговоримо про грантрайтинг та фандрайзинг як інструменти підготовки, управління та реалізації грантових проєктів. Розглянемо концепцію грантового проєкту: проблеми та потреби, загальну мету та його цілі, аналіз зацікавлених сторін, очікувані результати, а також побудову логіки впровадження. Учасники заходу почують про ЕСКО-контракти – залучені інвестиційні кошти.

Спікерка – Кадрія Сафіуліна, старша спеціалістка з питань залучення громадськості проєкту «Добрі сусіди – одна країна», розкаже про міжнародні, державні та регіональні джерела фінансування, систему моніторингу грантових можливостей та актуальні конкурси.

Посилання на відеозапис семінару та презентацію: https://osbb-ok.org.ua/posts/grantraiting-ta-fandraizing-u-diyalnosti-osbb-onlain-seminar-23-lyutogo-2023-roku 

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1749
Рейтинг
312
постів
41
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0