ІІ вебінар "Досвід реконструкції будівель на територіях, що зазнали руйнувань"  

Дата публікації: 18.10.2022

26 жовтня відбудеться онлайн-семінар «Вітчизняний та міжнародний досвід реконструкції житлових і громадських будівель на територіях міст та населених пунктів, що зазнали руйнувань внаслідок бойових дій». Запрошуємо до участі у семінарі представників профільних департаментів ОМС, ВЦА, державних органів влади, комунальних підприємств, управляючих компаній, приватного бізнесу, керівників та актив ОСББ, співвласників багатоквартирних будинків, представників місцевих ГО.

Минулого місяця команда проєкту «Добрі сусіди – одна країна» розпочала комунікаційну кампанію щодо відновлення житлового та громадського простору у містах, що зазнали руйнувань внаслідок бойових дій, під назвою «Нове життя старої домівки». Метою якої є підготовка та поширення серед мешканців постраждалих від війни населених пунктів, відповідних громад та представників регіонального керівництва інформації про можливі варіанти відновлення належних умов життя та роботи на територіях населених пунктів, де ведуться або велися бойові дії. У результаті кампанії ми за сприяння робочих груп у цільових містах проєкту розробимо концепції відновлення будівель та локацій, що постраждали або були занедбані в результаті ведення воєнних дій, для кожного з обраних населених пунктів, а також проілюструємо обрані об’єкти в каталозі графічних рішень у форматі «було – стало – буде».

На першому етапі планується підготовка комплексних пропозицій щодо впровадження концепцій відновлення/реконструкції чи реорганізації будівель та місць відпочинку за результатами системного аналізу опитувальних аркушів, що включатимуть пропозиції і побажання ОМС і представників громад щодо обраних будівель та громадських просторів.

Спiкери – керівник проєкту «Добрі сусіди – одна країна» Руслан Тормосов, д-р екон. Наук, та консультанти ініціативи Володимир Скочко, спеціаліст з будівництва та урбаністики, д-р техн. наук, професор, та Олександр Шевченко, спеціаліст з дизайну, архітектури та просторового планування.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/N7Uhh2tjTJARYrNW9  

Початок – о 10:00, підключення учасників – з 9:30 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1747
Рейтинг
311
постів
27
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0