Інформаційна безпека будинку

Дата публікації: 07.11.2022

10 листопада у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» для представників ОСББ та місцевих громадських організацій пройде вебінар про міжнародний і український досвід інформаційної безпеки будинку.

Мешканці українських будинків уже давно об’єдналися в чатах, щоб швидше передавати й отримувати інформацію про відключення світла чи тепла, необхідні енергоефективні заходи чи ремонти місць загального користування. Проте під час війни такі чати можуть допомогти ворогу коригувати удар та дізнаватися інформацію від місцевих. Як продовжити оперативно інформувати мешканців у чатах і подбати про безпеку будинку під час війни, розповість Юлія Свєженцева, старша спеціалістка з питань залучення громадськості проєкту «Добрі сусіди – одна країна».

Під час вебінару учасники розглянуть міжнародний і український досвід сусідського спостереження, та дізнаються як його організувати в ОСББ.

Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті:  https://www.youtube.com/watch?v=SUhlOZ5uaR8 

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
23
1
0
Рейтинг посту: +4
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0