Концепції відновлення громадських просторів міст Миколаїв, Харків та c. Сковородинівка Харківської області

Дата публікації: 09.03.2023

17 березня для представників органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, управляючих компаній, бізнесу, ОСББ та громадських організацій команда проєкту «Добрі сусіди – одна країна» проведе онлайн-презентацію концепцій відновлення громадських просторів міст Миколаїв, Харків та c. Сковородинівка Харківської області.

Руслан Тормосов, виконавчий директор ВБО «Інститут місцевого розвитку», керівник проєкту «Добрі сусіди – одна країна», Володимир Скочко, спеціаліст з будівництва та урбаністики, д-р техн. наук, проф., та Олександр Шевченко, спеціаліст з дизайну, архітектури та просторового планування, у рамках кампанії «Нове життя старої домівки» презентують концепції відновлення громадських просторів м. Миколаїв, серед яких центральний міський стадіон на вул. Спортивній, 1/1, легкоатлетичний манеж, Миколаївський ліцей ім. М. Аркаса на вул. Нікольській, 34, Миколаївський ліцей №2 на вул. Адміральській, 24, Миколаївський ліцей №51, пров. Парусний, 3-А, громадська будівля на просп. Героїв Сталінграду, 91/1, гімназія №48 на вул. Генерала Попеля, 164-А та будівля Миколаївської обласної державної адміністрації (ОДА). Для м. Харків представлять такі локації для потенцiйного відновлення: будівля НДІ венерології на вул. Благовіщенській, 17, будівля пожежної частини на вул. Квіткинській, 25. Для с. Сковородинівка (Богодухівський район, Харківська область) розглянуть варіанти відбудови Національного літературно-меморіального музею ім. Г. С. Сковороди, розташованого на вул. Приозерній, 3.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/TtLRNZdw
NFTmZC236  

Початок – о 14:00, підключення учасників – з 13:45 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/

@admin
@admin
+1721
Рейтинг
303
постів
34
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0