Мешканців Станиці Луганської навчали сучасним онлайн-інструментам для взаємодії і комунікацій

Дата публікації: 14.02.2022

11 лютого у рамках проєкту «Добрі сусіди — одна країна» представники багатоквартирних будинків, профільних відділів ОМС, ініціативних груп, громадських організацій, та діячі культури Станиці Луганської дiзнавалися про роботу з сучасними онлайн-інструментам для взаємодії і комунікацій.

Юлія Свєженцева, спеціалістка з питань залучення громадськості, пояснила, чому ефективна комунікація є важливою умовою, що визначає результативність громадських ініціатив, та окреслила типові завдання, які легко здійснити за допомогою сучасних онлайн-засобів. Спікерка ознайомила з термінологією, що використовується в онлайн-комунікаціях. Найактивнішими учасниками були Юрій Цукан, завфіліалом Кіндрашівського будинка культури, та Ольга Осипченко, членкиня правління ГО «ДобраДія».

Кадрія Сафіуліна, старша спеціалістка з питань залучення громадськості ініціативи «Добрі сусіди – одна країна», розповіла про сторітелінг та його застосування у соціальних мережах, ознайомила учасників з базовими техніками методу, з популярною літературою, яка описує  секрети його впливу на читача або слухача. Звернула увагу на те, якою має бути історія, щоб вона захоплювала  аудиторію. Зауважила, що важливою тут є візуальна частина з фото,  малюнками, інфографікою,  а також навела приклади застосування сторітелінгу на практицi.

Наталія Богданова, спеціалістка Станично-Луганської ВЦА , відзначила: «Cподобалася тема «гугл-інструменти та створення онлайн-опитувальників», обов'язково буду використовувати в роботі. Дякую!»

Ольга Осипченко, членкиня правління ГО «ДобраДія», подякувала спікерам: «Згадала багато термінів та освіжила в голові інформацію».

Наступний тренінг буде присвячений подоланню стресів та професійного вигорання.

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

***

Реалізація ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

@admin
@admin
+1723
Рейтинг
304
постів
33
1
0
Рейтинг посту: +4
Поширити
Коментарі
Коментарі: 2
Хто голосує на установчих та загальних зборах від імені неприватизованих квартир?
0
0
1 рік тому
Дуже корисний був семінар
0
0
1 рік тому