Мешканцям Лисичанська презентували концепцію креативного перетворення їх міста

Дата публікації: 17.12.2021

Представники структурних підрозділів ВЦА, члени робочої групи із креативного перетворення Лисичанська та ініціативні групи, які разом обговорили концепції креативного перетворення міста, обговорили новi креативнi перетворення мiста.

Світлана Земляна, начальник управління будівництва та архітектури ВЦА міста, сказала: «У Лисичанську немає головного архітектора, у місті проблема зі спеціалістами архітектурного профілю. Проектні інститути також відсутні. Тому нам важко пропонувати оригінальні арт-ідеї та технічні рішення з креативного перетворення. Я підтримую реалізацію ідеї паркової зони там де був зруйнований будинок №17. Містяни нічого іншого і не хотіли би бачити на цьому місцці. Це було би дуже добре. Мені також подобається ідея муралів на фасадах будинків. Але питання фiнансування лишається вiдкритим».

Слідкуйте за новинами, не пропускайте важливі для вашого міста заходи та не забувайте «тегати» у коментарях друзів, яким цікава доля своїх мiст та громад.

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

***

Реалізація ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

@admin
@admin
+1815
Рейтинг
336
постів
17
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0