Обговорення: актуальні питання діяльності ОСББ у воєнний час

Дата публікації: 04.12.2022

6 грудня у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» для представників ОСББ та місцевих громадських організацій пройде вебінар «Обговорення: підсумок пройденого. Актуальні питання діяльності ОСББ у воєнний час. Створення і початок роботи ОСББ».

Дмитро Левицький, старший спеціаліст з адвокації ОСББ, та Вікторія Погорєлова, старша спеціалістка з питань розвитку ОСББ, підіб’ють короткі підсумки пройдених раніше тем, детально розберуть заздалегідь надіслані запитання учасників. А на завершення заходу проведуть сесію, під час якої присутні зможуть поставити питання і отримати на них експертні відповіді.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/ZEiNeaGoPBkR8rPe7

Початок – о 14:00, підключення учасників – з 13:45 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

Посилання на відеозапис семінару та презентацію: https://osbb-ok.org.ua/posts/obgovorennya-pidsumok-proidenogo-aktualni-pitannya-diyalnosti-osbb-u-vojennii-cas-stvorennya-i-pocatok-roboti-osbb 

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1721
Рейтинг
303
постів
32
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0