Опалювальний сезон 2022-2023: як підготувати будинок до осінньо-зимового періоду

Дата публікації: 08.08.2022

Для сприяння ефективній підготовці ОСББ до своєчасної, ефективної підготовки до воєнного осінньо-зимового періоду, команда проєкту «Добрі сусіди – одна країна» 4 серпня провела вебінар «Як підготувати будинок і його інженерні системи до опалювального періоду в умовах обмежених витрат палива в генераторах централізованих систем теплопостачання».
Руслан Тормосов, виконавчий директор ВБО «Інститут місцевого розвитку», керівник проєкту «Добрі сусіди – одна країна», нагадав учасникам про місію ініціативи – розвиток культури добросусідства і громадянської активності на теренах України, укріплення партнерства між міськими радами, ОСББ, ГО, НУО та громадянами, посилюючи взаємодію громадян із групами громадянського суспільства.
Анатолій Колієнко, фахівець у сфері теплогазопостачання, старший спеціаліст Інституту місцевого розвитку, професор, акцентував увагу на важливості бережливого ставлення до енергії та ресурсів. Вiн також на прикладах розповів учасникам про нюанси технічної експлуатації і обслуговування будинків, правила визначення фізичного зносу будинку і його елементів. Учасники отримали поради щодо підготовчих робіт до сезонної експлуатації будинку та чинників незадовільної роботи систем опалення і способів їхнього усунення. Спікер презентував шляхи зменшення непродуктивних втрат теплоти у будинку та забезпечення необхідних параметрів мікроклімату при дефіциті відпуску теплоти. 

Посилання на відеозапис семінару та презентацію: https://osbb-ok.org.ua/posts/yak-pidgotuvati-budinok-i-iogo-inzenerni-sistemi-do-opalyuvalnogo-periodu-v-umovax-obmezenix-vitrat-paliva-v-generatorax-centralizovanix-sistem-teplopostacannya 

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
78
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0