ОСББ «під ключ»: конкурс відбувся!

Дата публікації: 05.10.2021

Ділимося з нашими шановними читачами новими успішними результатами в рамках ініціативи «Добрі сусіди – одна країна». Конкурс із відбору ініціативних груп проєкту «Успішні ОСББ у режимі реального часу» (далі Конкурс)  у цільових містах першої групи -  Бахмуті, Маріуполі, Попасній та Рубіжному - відбувся!

За умовами Конкурсу у зазначених містах передбачався відбір щонайменше по одній ініціативній групі (разом не менше чотирьох), які  створюватимуть об’єднання співвласників за експертного супроводу кращих спеціалістів проєкту «Добрі сусіди – одна країна».

Якщо у Бахмуті, Маріуполі та Попасній заявки подали по одній ініціативній групі, то у Рубіжному таких груп виявилося чотири. І ще ми отримали додаткову заявку від ініціативної групи із м. Краматорська.

Учасники подали Організаторам  всі необхідні документи. Наразі у містах створюються конкурсні комісії, які оцінюватимуть відповідність поданих заявок визначеним критеріям.

Нагадаємо, що ОСББ-переможці матимуть змогу впровадити заходи з поліпшення технічного стану своїх будинків та / або прибудинкової території на умовах співфінансування. 

Кожен крок зі створення ОСББ буде супроводжуватися фото- та відеофіксацією.  Ці матеріали стануть основою відеоролика про реалізацію проєкту «Успішні ОСББ у режимі реального часу».

Бажаючі можуть передивится:

Положення про конкурс та інші документи.

Додаткова інформація для ЗМІ за телефоном 044-428-76-10

або ел. адресою  office@mdi.org.ua

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

***

Реалізація ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
14
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0