Особливості функціонування ОСББ в умовах воєнного стану

Дата публікації: 03.08.2022

09 серпня у рамках оновленого проєкту «Добрі сусіди – одна країна» відбудеться онлайн-семінар «Робота ОСББ в умовах воєнного стану. Загальний  огляд актуальних питань.»

Дмитро Левицький, старший спеціаліст з адвокації ОСББ, та Вікторія Погорєлова, старша спеціалістка з питань розвитку ОСББ проєкту «Добрі сусіди — одна країна», розкриють питання правового режиму воєнного стану. Упродовж зустрічі учасники дізнаються про повноваження органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, як організувати роботу управління ОСББ: в «глибокому тилу» і в прифронтовому місті. Також присутні отримають поради, як вести себе відповідально ОСББ в умовах воєнного стану та як має діяти правління ОСББ, будинок якого перебуває на окупованій території.

Запрошуємо до участі у семінарі керівництво та актив ОСББ, співвласників багатоквартирних будинків, представників місцевих ГО та інші зацікавлені сторони Дніпропетровської, Запорізької, Одеської, Миколаївської та Харківської областей.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/G5H67hy7aySBmvNW7

 Посилання на відеозапис семінару та презентацію: https://osbb-ok.org.ua/posts/robota-osbb-v-umovax-vojennogo-stanu-zagalnii-oglyad-aktualnix-pitan  

@admin
@admin
+1749
Рейтинг
312
постів
87
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0