Особливості платіжної дисципліни в ОСББ, роботи з боржниками та судів під час війни

Дата публікації: 30.09.2022

4 жовтня відбудеться вебінар від команди проєкту «Добрі сусіди – одна країна» щодо практичних аспектів платіжної дисципліни в ОСББ, особливостей роботи з боржниками та судовими органами в умовах воєнного стану.

Платіжна дисципліна в ОСББ, а особливо робота з боржниками, є одним з основних напрямків функціонування об’єднань співвласникiв. Рано чи пізно з цією проблемою зіштовхуються практично всі ОСББ. Успішність її подолання залежить від дотримання балансу між правами правління ОСББ щодо стягнення заборгованості та обов'язками неплатників зі сплати внесків. Аби не налаштувати мешканців будинку проти себе, робота із проблемними співвласниками повинна бути максимально прозорою, ефективною відповідно до законодавства України. Як це реалізувати на практиці, розкажуть спікери проєкту «Добрі сусіди – одна країна» – Дмитро Левицький, старший спеціаліст з адвокації ОСББ, та Вікторія Погорєлова, старша спеціалістка з питань розвитку ОСББ. Проконсультують i про загальні умови запровадження і сплати внесків в ОСББ, обговорять поширені міфи навколо роботи ОСББ, а також особливості роботи судів та державних виконавців в умовах воєнного стану. Запрошуємо до участі у семінарі керівництво та актив ОСББ, співвласників багатоквартирних будинків, представників місцевих ГО та інші зацікавлені сторони.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/xFv1VsuCpweM2mhq8

Початок – о 15:00, підключення учасників – з 14:30 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

Посилання на відеозапис семінару та презентацію: https://osbb-ok.org.ua/posts/platizna-disciplina-v-osbb-robota-z-borznikami-ta-robota-sudiv-v-umovax-vojennogo-stanu  

 

@admin
@admin
+1721
Рейтинг
303
постів
54
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0