Особливості призначення субсидій органами ПФУ

Дата публікації: 07.10.2022

11 жовтня у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» відбудеться онлайн-семінар «Як отримати житлову субсидію, якщо ще не зверталися. Призначення субсидій органами ПФУ». Учасники розглянуть, як отримати житловi пільги новому субсидіанту, та документи, що регулюють порядок таких звернень та які подають до Пенсійного фонду. Поговорять про те, що зміниться у зв'язку з передачею повноважень щодо надання субсидій до ПФУ, хто має право на такі пільги та що враховується у складі домогосподарства при їхньому призначенні. Ми розкриємо тонкощі порядку перевірки відомостей про одержувачів та терміни, на які призначається житлова субсидія. Разом з Антоном Левицьким, експертом проєкту, учасники на прикладах розберуть, як визначається частка доходу для оплати комунальних послуг та за яких обставин субсидія може бути припинена.

Запрошуємо до участі у семінарі представників профільних департаментів ОМС, ВЦА, державних органів влади, комунальних підприємств, управляючих компаній, приватного бізнесу.

Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті: https://osbb-ok.org.ua/posts/yak-otrimati-zitlovu-subsidiyu-yakshho-shhe-ne-zvertalisya-priznacennya-subsidii-organami-pfu 

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1749
Рейтинг
312
постів
82
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0