Особливості призначення субсидій органами ПФУ

Дата публікації: 13.10.2022
У зв’язку з ситуацією у країні цього тижня нам довелося перенести усі заплановані заходи. Але ми українці, а отже, ніхто не в змозі заборонити нам виконувати свою роботу, впевнено та рішуче рухаючись до спільних перемог!
Тому вже 18 жовтня у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» ми проведемо вебінар «Як отримати житлову субсидію, якщо ще не зверталися. Призначення субсидій органами ПФУ». Запрошуємо до участі у семінарі представників профільних департаментів ОМС, ВЦА, державних органів влади, комунальних підприємств, управляючих компаній, приватного бізнесу.
Учасники розглянуть, хто може претендувати на призначення житлової субсидії, які документи подаються заявниками при зверненні за призначенням субсидії. Будуть розглянуті особливості призначення субсидій в умовах військового стану та призначення субсидій, як виняток.
Поговоримо також про те, що зміниться у зв'язку з передачею повноважень щодо надання субсидій до ПФУ.
Ми розкриємо тонкощі порядку перевірки відомостей про одержувачів та терміни, на які призначається житлова субсидія. Разом з Антоном Левицьким, експертом проєкту, учасники на прикладах розберуть, як визначається частка доходу для оплати комунальних послуг та за яких обставин субсидія може бути припинена.
Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті: https://osbb-ok.org.ua/posts/yak-otrimati-zitlovu-subsidiyu-yakshho-shhe-ne-zvertalisya-priznacennya-subsidii-organami-pfu
@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
30
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0