Особливості роботи системи централізованого теплопостачання під час війни

Дата публікації: 16.11.2022

24 листопада у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» для представників органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, управляючих компаній та бізнесу відбудеться вебінар «Робота системи централізованого теплопостачання в умовах дефіциту природного газу і воєнних дій».

Анатолій Колієнко, фахівець у сфері теплогазопостачання, старший спеціаліст Інституту місцевого розвитку, розповість, як зменшити витрати ресурсів під час експлуатації котельних, ознайомить учасників з роботою системи централізованого теплопостачання при пошкодженнi системи електропостачання. Також учасники дізнаються, що кількість теплоти, котру виробляє котельня, визначає споживач, та як зменшити споживання теплової енергії в умовах дефіциту енергоносіїв.

Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті: https://osbb-ok.org.ua/posts/robota-sistemi-centralizovanogo-teplopostacannya-v-umovax-deficitu-prirodnogo-gazu-i-vojennix-dii 

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

@admin
@admin
+1751
Рейтинг
313
постів
17
2
0
Рейтинг посту: +6
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0