Партисипація у місцевих громадах: потреби, навчання, підтримка

Дата публікації: 13.11.2023

23 листопада у рамках проєкту «Громада – влада: діалог, довіра, дія» для представників органів місцевого самоврядування (ОМС), військових адміністрацій, організацій громадянського суспільства (ОГС), внутрішньо переміщених осіб, співвласників багатоквартирних будинків відбудеться онлайн конференція, де учасникам презентують проєкт, а також ознайомлять з результатами дослідження потреб цільових громад у партисипації; розкажуть про можливості проєкту для ОМС, ОГС та ініціативних громадян.

Війна змусила територіальні громади зіштовхнулися з низкою викликів і перешкод на шляху розвитку. Для їхнього вирішення необхідно застосовувати нові партисипативні методи і підходи. Тож ми запитали у громадян про нагальні проблеми громад, з якими вони найчастіше стикаються. Про результати дослідження детально розкаже Юлія Свєженцева, старша спеціалістка з питань залучення громадськості ВБО «Інститут місцевого розвитку».

Про проєкт, його завдання, цілі та конкурс «Успішна участь громади» розповість Руслан Тормосов, виконавчий директор ВБО «Інститут місцевого розвитку», керівник проєкту «Громада – влада: діалог, довіра, дія».

Кадрія Сафіуліна, старша спеціалістка з питань залучення громадськості ВБО «Інститут місцевого розвитку», окреслить зміст партисипації, ознайомить з актуальними освітніми програми та сертифікацією.

Вікторія Погорєлова, старша спеціалістка з соціальної мобілізації ВБО «Інститут місцевого розвитку», розповість про інформаційно-консультативну підтримку проведення спільних заходів громади та місцевої влади.

Географія: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Одеська, Миколаївська та Харківська області України.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/YZ7KtNzhQMoi28Zc6

Початок – о 14:00, підключення учасників – з 13:45 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

*****

Реалізація ініціативи «Громада – влада: діалог, довіра, дія» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@admin
@admin
+1773
Рейтинг
318
постів
27
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0