Перетворення міжособистісних конфліктів під час війни на благо

Дата публікації: 27.10.2022

3 листопада у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» для активу ОСББ, співвласників багатоквартирних будинків, та представників місцевих ГО відбудеться онлайн-семінар, направлений на подолання міжособистісних конфліктів, які виникають у воєнний період. Під час вебінару ви дізнаєтеся про поширені помилки у сприйнятті конфліктів.

13 листопада відзначається щорічний Всесвітній день доброти. А добро своєю чергою незмінно пов'язане з умінням навіть у «темні часи» помічати у житті не тільки чорні смуги, суперечки. Тому під час вебінару поговорімо про види, роль та наслідки конфліктів, а також уміння їх долати.

Юлія Свєженцева, старша спеціалістка з питань залучення громадськості проєкту «Добрі сусіди – одна країна»,  розкаже про базові техніки поведінки у ситуації конфлікту та проведе відповідні практичні вправи для учасників.

Конфлікти в ОСББ: як їх перетворити на благо https://osbb-ok.org.ua/posts/konflikti-v-osbb-yak-yix-peretvoriti-na-blago

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1749
Рейтинг
312
постів
13
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0