Підсумкова онлайн-конференція проєкту «Добрі сусіди – одна країна»  

Дата публікації: 16.03.2023

21 березня для представників органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, управляючих компаній, бізнесу, ОСББ та громадських організацій у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» відбудеться підсумкова онлайн-конференція.

За весь час діяльності нашого проєкту ми з вами переконливо довели, що добросусідство, громадянська активність і єднання однодумців можуть творити змiни на краще. Разом ми навчалися, розвивали партнерство, укріплювали довіру, планували майбутнє і спільно діяли для поліпшення умов проживання не тільки у будинках, а й у цілих містах - навіть під час війни, яка зруйнувала частину наших домівок, але не зламала наш дух.

Команда проєкту «Добрі сусіди – одна країна» продовжила виконувати свою місію, поширивши діяльність з розвитку культури добросусідства і громадянської активності на Дніпропетровську, Харківську, Одеську, Запорізьку та Миколаївську області, і вже згодом ми підіб’ємо підсумки нашої спільної роботи. Під час конференції учасники резюмують результати проєкту «Добрі сусіди – одна країна», у тому числі інформаційно-комунікаційнi та навчальнi кампанії, консультативну діяльнiсть, медіакампанії з актуалізації цінностей для містян, яка висвітлювала діяльність ОСББ, технічне функціонування будинків та психологічну підтримку вразливих груп населення в умовах воєнного часу. Також ми представимо досягнення щодо відновлення житлового та громадського просторів, зруйнованих внаслідок війни –  комунікаційну кампанію «Нове життя старої домівки». Разом з учасниками підведемо підсумки проведених конкурсiв, в рамках яких ми підтримали соціальні, екологічні та патріотичні ініціативи, та почуємо активних учасників проєкту.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/EDSr6UFbD4D6zxFi8

Початок – о 14:00, підключення учасників – з 13:45 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
86
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0