Підведені підсумки конкурсу з відбору ініціативних груп-учасниць проєкту «Створення ОСББ у режимі реального часу»

Дата публікації: 14.11.2021

Раді повідомити шановним читачам, що наш конкурс з відбору ініціативних груп, які мають нестримне бажання створювати ОСББ з експертним супроводом спеціалістів ініціативи «Добрі сусіди – одна країна», успішно завершено.

Замість запланованих чотирьох груп (по одній з цільових міст I групи) ми маємо шість груп. У Рубіжному подали заявки на участь чотири групи, але до фіналу дійшли дві.

І ми не могли не піти назустріч ініціативній групі з м. Краматорська (цільове місто 2-ої групи), представниця якого почула про конкурс під час семінару для голів правлінь ОСББ. Активісти будинку миттєво створили ініціативну групу та заповнили заявку на участь, надавши всі потрібні документи.

Таким чином, наші переможці:

  • Місто Бахмут, ініціативна група «Польова, 51»;
  • Місто Маріуполь, ініціативна група «Металургів, 176»;
  • Місто Попасна, ініціативна група «Двір №6»;
  • Місто Рубіжне, ініціативні групи «30 років Перемоги, 2» і «Мєндєлєєва 43-Б»;
  • Місто Краматорськ, «Паркова, 61».

Тепер починається найбільш цікава робота. Ініціативні групи працюватимуть, фіксуючи всі етапи своєї діяльності, звіряючись з покроковою інструкцією, яку ми для них підготували.

І знову першою стала ініціативна група із м. Краматорська, яка надіслала нам гарні фото та відео проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи зі співвласниками будинку щодо переваг такої форми управління будинком як ОСББ.

Усі ініціативні групи-переможці конкурсу мріють ще отримати від ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» співфінансування на втілення заходів, що допоможуть поліпшити стан їхніх будинків та/або прибудинкової території.

Слідкуйте за нашими новинами.

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

***

Реалізація ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні»

@admin
@admin
+1721
Рейтинг
303
постів
24
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0