Повернімося до перетворення міста Торецьк. Пропонуємо ідею створення скверу на вул. 50 років Жовтня, 34.

Дата публікації: 06.12.2021

Креативна команда проєкту «Добрі сусіди – одна країна» пропонує ряд заходів для усунення всіх вищезазначених проблем. Зокрема, перетворення цієї галявини на невеличкий, але затишний і комфортний для відпочинку сквер. Передусім варто розмістити на місці білборду високе широколистяне дерево з пишною кроною як символ життя. Навколо центрального дерева слід улаштувати плити дорожнього покриття для прогулянок за будь-якої погоди. Поруч планується висадка додаткових дерев для створення комфортного затінку.

Для відновлення трав’яного покриву пропонується улаштувати систему автоматичного зрошення газонів. Самі ж газони повинні бути представлені стійкими до спеки сортами трав.

Біля пішохідної зони варто висадити невисокі декоративні кущі для візуального відмежування території майбутнього скверу від проїзної та пішохідної зон. При цьому пішохідну зону також пропонується розширити, додавши велосипедну доріжку.

А навколо центрального дерева скверу рекомендується розмістити комбінацію змієподібних довгих лавок для відпочинку, облаштувати місця для паркування велосипедів, а також малогабаритного електротранспорту.

Правда ж, цікаво? Команда ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» хоче, щоб ваші рідні місця стали кращими, саме тому ми проводимо конкурс «Місто артідей — місто для людей» на кращу артідею із креативного перетворення міського простору у 15 цільових населених пунктах проєкту Беріть участь та перемагайте: https://bit.ly/3rFqvza

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
13
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0