Представників ОСББ та ОМС навчали користуватися сучасними онлайн-інструментами для взаємодії та комунікації

Дата публікації: 28.12.2021

23 грудня у рамках проєкту «Добрі сусіди — одна країна» представники ОСББ, профільних відділів ОМС, та громадських організацій опрацьовували тему сучасних онлайн-інструментів для прозорої взаємодії та ефективної комунікації, необхідної для проведення загальних зборів, вироблення спільних рішень та захисту інтересів, а також збору платежів.
Дмитро Левицький, старший спеціаліст з адвокації ОСББ, та Вікторія Погорєлова, старша спеціалістка з питань розвитку ОСББ проєкту «Добрі сусіди — одна країна», розповіли про роботу з месенджерами для обміну повідомленнями та розсилкою інформації. А також їх використання для неформальних голосувань та опитувань, створення онлайн-документiв для спільного редагування текстів документів та збору коментарiв. А ще - онлайн-календарі для спільного планування подій і завдань, онлайн-конференції для віртуальних відеозустрічей, нарад, конференцій та семінарів, та онлайн-анкет для збору відгуків i пропозицій. Розглянули i збiр статистики голосувань та вебсторінок - досок оголошень та інтернет-візитiвок.
Тим часом, попередні онлайн заходи, де представників ОСББ вчили прийомам роботи з неплатниками, уже дають позитивні результати. Олена Ігнатова з м. Бахмут зазначила: «Контакт налагоджено, хоч I частково, але борги сплачені! Ведемо активний вайбер-чат зі співвласниками!»

Олександр Литкін з м. Старобільськ зазначив: «Мені як людині за 60 не просто опанувати всі нові «штуки», але я буду намагатися працювати зі спільними документами». 
Стежте за нашими новинами, долучайтеся до онлайн-заходів та отримуйте найактуальнішу інформацію, яка допоможе налагодити добросусідські відносини та працювати ОСББ більш ефективно.

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

***

Реалізація ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

@admin
@admin
+1749
Рейтинг
312
постів
21
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0