Представників ОСББ та ОМС навчали прийомам ефективної комунікації та взаємодії

Дата публікації: 18.02.2022

17 лютого у рамках проєкту «Добрі сусіди — одна країна» представники ОСББ, профільних відділів ОМС та громадських організацій опрацьовували тему взаємодії.

Дмитро Левицький, старший спеціаліст з адвокації ОСББ, та Вікторія Погорєлова, старша спеціалістка з питань розвитку ОСББ проєкту «Добрі сусіди — одна країна», презентували роль органів місцевого самоврядування щодо ОСББ і співвласників багатоквартирного будинку. Розповіли про те, як спільно вирішити питання "проблемного житла", на що спрямувати енергію ОМС і ОСББ. Розглянули, як писати і "просувати" міські цільові програми, приклади бюджетних календарів. Спікери ознайомили учасників з тактиками роботи з депутатами міської ради та наголосили, що завжди треба діяти ефективно та сприяти зростанню суспільної впевненості та довіри між громадянами та органами влади.

Олена Ігнатова, голова правління ОСББ "В. Першина, 3" з м. Бахмут, відмітила: «Іноді ініціативи всі рублять «на корню», стратегія теж не завжди допомагає. Будемо йти на контакт, хоча вже заздалегідь вважаємо, що нас не зрозуміють. Але все ж будемо стукати, і двері відкриються».

Катерина Приходько, бухгалтер ОСББ "ВІКТОРІЯ-2018" з м. Бахмут, говорить: «Спасибі за пораду мати у союзниках депутатів, спробуємо реалізувати в нашому місті».
Надія Потиліцина, голова правління ОСББ "Довіра" з м. Краматорськ, прокоментувала: «Є у нас "покинуте" і "занедбане житло". Обговоримо «на правлінні», може, хоч у 2-3 квартирах вирішимо питання. Дякую за професійні поради».

Не забувайте стежити за нашими новинами та не пропускайте онлайн-заходи, де ми навчаємо, як зробити синергію зусиль влади і громади ефективнішою, кiлькiсть «проблемної власності» меншою, а внесків на утримання ОСББ - більше.

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

***

Реалізація ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
80
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0