Представників ОСББ та профільних відділів ОМС навчали ефективній комунікації і спільному прийняттю рішень в ОСББ

Дата публікації: 01.12.2021

Під час заходу учасники дізналися про порядок проведення загальних зборів та ефективну комунікацію, як запоруку успішного прийняття і виконання спільних рішень в ОСББ. Вікторія Погорєлова, старша спеціалістка з питань розвитку ОСББ проєкту «Добрі сусіди — одна країна», наголосила, що інформаційна робота — це спільна робота всіх членів правління і ревізійної комісії. I при грамотній організації навіть  найбiльш критично-налаштованого супротивника є шанс зробити найпалкішим союзником в утриманні спільного майна. Спікерка наприкінці своєї презентації анонсувала формат майбутніх зустрічей: «Ми з вами провели декілька семінарів, де було висвітлено по два питання. І у відгуках ви писали, що не залишається часу на безпосереднє спілкування, бо так хочеться максимально наблизити захід до офлайн-спілкування. Тож ми вирішили наступного разу презентувати лише одне питання та залишати більше часу на обговорення».

Дмитро Левицький, старший спеціаліст з адвокації ОСББ, говорив про способи прийняття рішень у багатоквартирному будинку, загальнi збори, кворум і голоси співвласників, оформлення та оприлюднення прийнятих рішень. На завершення свого виступу спікер відповів на юридичнi запитання учасникiв щодо порядку прийняття рiшень в будинку. Наприкінці заходу учасники обговорили аспекти, якi поєднуть присутнiх на семінарі.

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

***

Реалізація ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
12
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0