Призначення нових субсидій органами Пенсiйного фонду

Дата публікації: 03.11.2022

8 листопада у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» для представників ОСББ та місцевих громадських організацій пройде вебінар про нові умови надання субсидій органами Пенсійного фонду України.

Разом з Антоном Левицьким, експертом проєкту, учасники розглянуть, які документи подаються для отримання субсидії, хто має право на їхнє отримання та що враховується у складі домогосподарства при їхньому призначенні. Експерт також розповiсть, що зміниться у зв'язку з передачею відповідних повноважень до ПФУ, та разом з учасниками розглянуть особливості складання акту обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства. Пiд час вебінару поговорять i про порядок перевірки відомостей про одержувачів та терміни, на які призначається житлова субсидія. Учасники на прикладах розберуть, як визначається частка доходу для оплати комунальних послуг та за яких обставин субсидія може бути припинена.

Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті:  https://osbb-ok.org.ua/posts/yak-otrimati-zitlovu-subsidiyu-yakshho-shhe-ne-zvertalisya-priznacennya-subsidii-pfu  

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

@admin
@admin
+1723
Рейтинг
304
постів
17
1
0
Рейтинг посту: +4
Поширити
Коментарі
Коментарі: 3
Для чого руйнувати складну, добре відпрацьовану, ефективну систему? Для чого передавати до ПФУ невластиву йому функцію?
2
0
1 рік тому
Доброго дня. На цю тему в нашій бібліотеці є стаття https://osbb-ok.org.ua/posts/v-ukrayini-xocut-zminiti-proceduru-priznacennya-subsidii-kogo-ce-stosuvatimetsya
1
0
1 рік тому
Головна / Бібліотека матеріалів / В Україні хочуть змінити процедуру призначення субсидій: кого це стосуватиметься
1
0
1 рік тому