Програми субсидій на житлово-комунальні послуги

Дата публікації: 16.09.2022

22 вересня в рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» відбудеться онлайн-семінар «Загальний огляд програми субсидій. Особливості надання субсидій на оплату комунальних послуг на опалювальний період». Учасники розглянуть актуальні питання надання житлових субсидій, дiзнаються про порядок та особливостi надання субсидій на житлово-комунальні послуги. Та поговорять про житлові субсидії на послуги з опалення житлових приміщень та особливості їхнього надання. Разом з Антоном Левицьким, експертом проєкту, учасники обговорять соціальні норми надання комунальних послуг та призначення субсидії на опалювальний період.

Запрошуємо до участі у семінарі представників профільних департаментів ОМС, ВЦА, державних органів влади, комунальних підприємств, управляючих компаній, приватного бізнесу.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/4v1tvfUoAucuCDMF8

Початок – о 15:00, підключення учасників – з 14:30 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

Посилання на відеозапис семінару та презентацію: https://osbb-ok.org.ua/posts/zagalnii-oglyad-programi-subsidii-osoblivosti-nadannya-subsidii-na-oplatu-komunalnix-poslug-na-opalyuvalnii-period-1 

@admin
@admin
+1751
Рейтинг
313
постів
37
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0