Проєкт «Добрі сусіди – одна країна» продовжується!

Дата публікації: 19.07.2022

Вітаємо, добрі сусіди! У нас добра новина -  наша співпраця продовжується. За 11 місяців діяльності нашого проєкту ми з вами переконливо довели, що добросусідство, громадянська активність і єднання однодумців творять дива. Разом ми навчались, розвивали партнерство, укріплювали довіру, планували майбутнє і спільно діяли для поліпшення умов проживання не тільки в будинках, а й у цілих містах.
Війна зруйнувала частину наших домівок, але не зламала нас. Ворог намагався нас роз'єднати, посіяти зневіру, паралізувати наші дії, але ми сильніші за нього, адже впевнені, що коли ми разом, ми нездоланні. Нас з корінням відривали від рідних міст, але ми продовжуємо жити й любити нашу українську землю ще сильніше. І це почуття нас надихає на перемогу.
Команда проєкту «Добрі сусіди – одна країна» продовжує виконувати свою місію, поширивши діяльність з розвитку культури добросусідства і громадянської активності на Дніпропетровську, Харківську, Одеську, Запорізьку та Миколаївську області. Сьогодні  добросусідство, взаємодопомога, єднання та громадянська активність — це не тільки наша зброя у боротьбі з ворогом і спосіб виживання в умовах війни, а й великий потенціал для розбудови країни після нашої перемоги.
Об’єднуємося, укріплюємо партнерство між міськими радами, ОСББ, НУО та громадянами, посилюємо взаємодію громадян з групами громадянського суспільства!
Приєднуйтеся до нас, слідкуйте за новинами! І що б там не було, пам’ятайте, що наше багатство і джерело сили — наша єдина країна добросусідства.
Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook

Instagram

Youtube

Telegram-каналі 

***
Iніціатива «Добрі сусіди – одна країна» - це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку». 

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
74
1
0
Рейтинг посту: +4
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0