Раціональне використання природного газу у побуті

Дата публікації: 05.08.2022

11 серпня відбудеться онлайн-семінар у рамках оновленого проєкту «Добрі сусіди – одна країна». Під час заходу учасники дізнаються, як ефективно використовувати  газове обладнання у квартирі та будинку.

Упродовж майже двох годин один  із кращих фахівців  України у сфері теплогазопостачання, старший спеціаліст Інституту місцевого розвитку, професор Анатолій Колієнко розповідатиме учасникам про ключові характеристики природного газу  - основного виду палива в житлових будинках, що використовується для приготування їжі та гарячої води. До них належать, зокрема: теплота згорання, межі спалахування, кількість повітря, яке витрачається на горіння тощо. Спікер також презентує основні характеристики побутових газових приладів, до яких належать газові плити, побутові котли і водонагрівачі, й обговорить з учасниками вимоги до їхньої експлуатації. Будуть розглянуті чинники впливу на ефективність роботи  газових побутових приладів, такі як тиск і склад газу, умови відведення продуктів згорання тощо.  Учасники дізнаються про заходи зі скорочення витрат природного газу у побуті, серед яких найбільш важливими є  дотримання вимог до величини тиску газу перед газовим приладом та ефективність виконання правил з  експлуатації і обслуговування таких приладів.

Посилання на відеозапис семінару та презентацію: https://osbb-ok.org.ua/posts/yak-pidgotuvati-budinok-i-iogo-inzenerni-sistemi-do-opalyuvalnogo-periodu-v-umovax-obmezenix-vitrat-paliva-v-generatorax-centralizovanix-sistem-teplopostacannya-1 

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
85
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0