Регулювання відпуску теплоти до будинків

Дата публікації: 28.11.2022

1 грудня у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» для представників органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, управляючих компаній та бізнесу відбудеться вебінар «Можливості місцевого регулювання відпуску теплоти до будинків».

Анатолій Колієнко, фахівець у сфері теплогазопостачання, старший спеціаліст Інституту місцевого розвитку, розповість про вимоги нормативів, температурні графіки та способи місцевого регулювання відпуску теплоти. Також учасники дізнаються про ефективність центрального і місцевого регулювання відпуску теплоти.

Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті:  https://osbb-ok.org.ua/posts/robota-sistemi-centralizovanogo-teplopostacannya-v-umovax-deficitu-prirodnogo-gazu-i-vojennix-dii 

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
14
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0