Рекомендації для учасників ІІ етапу конкурсу «Незламні! Активні!»

Дата публікації: 04.10.2022

7 жовтня в рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» відбудеться вебінар, під час якого ми підведемо підсумки І етапу конкурсу «Незламні! Активні!», проаналізуємо помилки І етапу, а також надамо методологічні рекомендації для учасників ІІ етапу конкурсу.

Нагадаємо, що у рамках конкурсу, команда проєкту підтримає втілення як наявних соціальних, екологічних, патріотичних ініціатив, так і започаткуванню нових, які сприятимуть укріпленню гуманістичних цінностей, добросусідства, взаємодопомоги на суму до 30 000 грн та 10 000 грн.

Щоб взяти участь потрібно заповнити заявку, конкретно та реалістично описати основну ідею громадської ініціативи та надати обґрунтування, чому саме ваш проєкт ми маємо підтримати. Усі розділи заявки мають бути заповненими відповідно до інструкцій, які містяться у шаблоні. Деталі (у т. ч. порядок подання заявки) у положенні - https://bit.ly/3RRfN2F.

Запрошуємо до участі у вебінарі керівників та актив ОСББ, співвласників багатоквартирних будинків, представників місцевих ГО.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/JERGLQLH2zzfHK8h8  

Початок – о 11:00, підключення учасників – з 10:30 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1751
Рейтинг
313
постів
37
1
0
Рейтинг посту: +4
Поширити
Коментарі
Коментарі: 7
Чи вірно ми трактуємо, що в рамках гранту можливе фінансування/оплату рахунків витрат вказаних в п 6.1., а решта матеріалів, інструментів та інше, відповідно до п. 6.2. – 6.6. надається додатково і кількісно згідно з запитом?
1
0
1 рік тому
Ні. Вам необхідно обґрунтувати що та у якій кількості Вам необхідно для реалізації проєкту (втілення ініціативи). Це може бути, наприклад, друк 1000 листівок (п. 6.1) та 5 лопат (п. 6.2). Після чого скласти простий бюджет для запиту на грантову допомогу. Умовно: друк 1000 листівок - 5000 грн, 5 лопат - 5*200 = 1000 грн. Разом запит на грантову допомогу - 6000 грн.
1
0
1 рік тому
Чи може бути проект реалізований у березні-квітні 2023 року, щоб реалізувати дозволила погода? Є кінцеві терміни?
1
0
1 рік тому
Ні. Все має бути реалізовано до 31 березня, але зважаючи на необхідність підготовки звітної документації - бажано планувати заходи до кінця лютого, не пізніше!
1
0
1 рік тому
Можна надіслати декілька заявок від одного ОСББ?
0
0
1 рік тому
Можна надіслати декілька заявок від одного ОСББ?
0
0
1 рік тому
Можна, але ми зацікавлені підтримати максимальну кількість різних учасників, тому велика вирогідність того, що підтримана буде лише одна ініціатива із кількох.
0
0
1 рік тому