Робота ОСББ під час війни: особливості взаємодії з органами місцевого самоврядування і державою

Дата публікації: 17.10.2022

25 жовтня відбудеться вебінар від команди проєкту «Добрі сусіди – одна країна», направлений на розʼяснення практичних аспектів взаємодії ОСББ з органами місцевого самоврядування і державою в умовах воєнного стану. Запрошуємо до участі у семінарі керівництво та актив ОСББ, співвласників багатоквартирних будинків, представників місцевих ГО та інші зацікавлені сторони.

Дмитро Левицький, старший спеціаліст з адвокації ОСББ, та Вікторія Погорєлова, старша спеціалістка з питань розвитку ОСББ, розкажуть про ролі органу місцевого самоврядування у відносинах з ОСББ, розглянуть особливості повноважень органiв місцевого самоврядування і правління ОСББ, проконсультують i про співпрацю ОСББ та ОМС в умовах воєнного часу.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/zMALx7djUDKS1Am47

Початок – о 15:00, підключення учасників – з 14:30 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

Посилання на відеозапис семінару та презентацію: https://osbb-ok.org.ua/posts/vzajemodiya-osbb-z-organami-miscevogo-samovryaduvannya-i-derzavoyu-v-umovax-vojennogo-stanu 

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1721
Рейтинг
303
постів
40
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0