Саморегуляція та релаксація у стресових умовах

Дата публікації: 14.10.2022
20 жовтня в рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» відбудеться онлайн-семінар, направлений на психологічну підтримку осіб, які перебувають у стресовим умовах та постраждали від бойових дій, за допомогою методик релаксації та саморегуляції.
 
Восьмий місяць триває війна в Україні. Навіть у порівняно безпечних регіонах ситуація не тішить. Жахливі новини, постійні повітряні тривоги, тисячі переляканих внутрішньо переміщених осіб, невизначеність і нерозуміння майбутнього. Такі реалії спричиняють величезну внутрішню напругу, наша психіка перебуває у ненормальних стресових умовах. Як адаптуватися до такого стану справ і давати собі раду, розкаже старша спеціалістка з питань залучення громадськості Кадрія Сафіуліна.
 
Спікерка розкаже про синдром вигорання та чинники його виникнення, основні прояви та вплив на здоров’я. Поговорить про стрес, його види та фази. Під час вебінару ви дізнаєтеся про стресори, стресову поведінку і те, як їх визначити. Ще про методи подолання стресу та стресостійкість людини. Проконсультує i про саморегуляцію та релаксацію, вправи, надасть корисні поради щодо поведінки у стресових умовах. А на завершення – синхронна гімнастика.
 
Запрошуємо до участі у вебінарі керівників та актив ОСББ, співвласників багатоквартирних будинків, представників місцевих ГО.
 
Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті:  https://www.youtube.com/watch?v=KYt-hBin0Os 
@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
33
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0